Zwemmen bij SRGO

Recreatief, educatief en sportief zwemmen voor jong en oud!

Zwemmen is leuk én gezond! SRGO heeft drie prachtige zwembaden die samen ideaal geschikt zijn voor zowel recreatief, educatief als sportief zwemmen voor jong en oud!

Zwemmen is gezond!

Vind je zwemmen leuk, en wil je het wat sportiever aanpakken? Er zijn mogelijkheden genoeg!

Kom banenzwemmen, ieder zwembad heeft andere openingstijden zodat er altijd een gepaste tijd voor je tussen zit. Als je regelmatig komt banenzwemmen is het interessant om een badenkaart (een soort abonnement) aan te schaffen. Dan ben je voordeliger uit!

Een andere optie zijn de diverse Aqua Sportlessen. Het aanbod verschilt per zwembad. In de Staver kun je bijvoorbeeld meeoden aan  Aqua Soepel en Aqua Beatzzz. In de Gooye wordt er Aquajoggen en Fifty Fit gegeven en in zwembad Zuiderdiep kunnen 50-plussers meedoen aan Zwem je Fit. Zo kan elke doelgroep lekker komen zwemmen en op zijn of haar eigen tempo sportief bezig zijn!

De fanatieke waterratten onder ons kunnen ook lid worden van één van de drie zwemverenigingen om zo aan de techniek en conditie te werken, en misschien zelfs wedstrijden te gaan zwemmen!

Bekijk onze vijf redenen waarom je (vaker) zou moeten gaan zwemmen. Echt waar, zwemmen is gezond!

Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen kan in alledrie de zwembaden. Vrijzwemmen is leuk voor jong en oud! De kids kunnen zich helemaal uitleven. Duiken in het diepe, bubbelen in het bubbelbad en van de glijbaan afracen. Soms worden er ook poolparty’s gegeven (de Staver), is de zwembadkrokodil van de partij (de Gooye) of is er een leuke filmavond (Zuiderdiep). En wat dacht je van een leuk kinderfeestje in het zwembad met wat te eten en te drinken? Zwemmen bij SRGO is een echt uitje! Kijk op het zwemrooster van je gewenste locatie om te zien wanneer je kunt komen vrijzwemmen. Feestjes moeten gereserveerd worden.

Educatief zwemmen

SRGO biedt ook de mogelijkheid voor educatief zwemmen. Dat wil zeggen: het Zwem-ABC en verschillende andere zwemlessen zoals guppy-zwemmen voor de allerjongsten en het behalen van de zwemvaardigheidsdiploma’s. Alle zwemlessen die in de Staver, de Gooye en Zuiderdiep worden aangeboden zijn erkend door de NRZ, waardoor je kind het enige echte nationale zwemdiploma zal behalen! Hoe dat precies zit lees je hier.

Ga naar de website van de Staver, de Gooye of Zuiderdiep om alle informatie over dat specifieke zwembad te vinden. Je kunt natuurlijk altijd contact opnemen via de contactinformatie op de pagina’s van de zwembaden.